Ngarep > >Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Sejarah Kita

Ningbo Zhenhai Centrino Hardware Machinery Co., Ltd. wis diadegaké wiwit 2012.

Ing wiwitan, iki minangka perusahaan cilik kanthi area produksi mung 150 meter persegi. Saiki wis dikembangake dadi pabrik khusus ing produksi konektor cepet kanthi area produksi 2.000 meter persegi. Nduwe peralatan mesin CNC majeng.

Pabrik Kita

Ningbo Zhenhai Xunchi Hardware Machinery Co., Ltd. minangka produsen profesional fitting pipa. Perusahaan iki dumunung ing Distrik Zhenhai, Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang, ing jejere Pelabuhan Ningbo ing sisih wétan lan Pelabuhan Shanghai ing sisih lor, kanthi transportasi sing trep.

Perusahaan iki nduweni area produksi 2.000 meter persegi lan nyedhiyakake layanan siji-mandeg kayata riset lan pangembangan produk, desain cetakan, casting gravitasi alloy aluminium, casting die, pangolahan T6 alloy aluminium, lan mesin. Produk diekspor menyang Eropa, Amerika Serikat, Timur Tengah, Australia, Asia Tenggara lan negara liyane, lan dipercaya banget dening para pelanggan.Aluminium Camlock Coupling, Kuningan Camlock Coupling, Stainless Steel Camlock Coupling, Baja Bauer Coupling, Fitting Puting, Kopling Selang Pemadam Kebakaran, lsp.

Aplikasi Produk

Perusahaan kita